Femte och sista helgen i yogalärarutbildningen

Kan inte fatta att vi har kommit till sista utbildningshelgen!! Det har varit såå kul, inspirerande och lärorikt att gå den här utbildningen och imorgon när det är sista dagen. Kommer det nog kännas väldigt vemodigt att veta att vi kanske inte kommer träffas igen. Men vi har iallafall vår lilla facebookgrupp där vi kommer dela tankar och tips med varandra, så vi kommer ju ändå på något sätt höras av fast vi bor i olika delar av landet. Vem vet, kanske ses vi igen på en annan kurs längre fram?

Sista helgen började med en tre timmar lång tenta. Så skönt att börja med den och ha det avklarat. Har pluggat i flera veckor så nu ska det bli gött att få tillbaka lite fritid igen! Vi har även haft en yinyogklass med superduktiga Emma Wennberg. Ett jätteskönt pass och jag har fått en massa bra kunskap att ta med mig in i mina egna klasser framöver.

Under kursen har vi även lyssnat på Simon Krohns onlinekurs på Yogobe, och den pratade vi om idag samt en massa om PT yoga. PT yoga är något som kommer erbjudas under 2019, så håll utkik efter erbjudande som kommer komma framöver!

Ger mig själv en stor kram för att ha klarat min tenta och blivit yogalärare, kommer få mitt diplom imorgon, så kul!!!

Namaste

Caroline