Massage på företaget

Hälsopigg erbjuder massage på företag i Linköping med omnejd. På många arbetsplatser har personalen arbetsställningar som skapar spänningar i längden och med hjälp av massage stimuleras cirkulationen som gör att muskler och omkringliggande vävnad fungerar bättre. Massage på jobbet hjälper din personal att slappna av och bli mer produktiv och mindre stressad.

Hur fungerar friskvårdsbidrag och massage?

Massage ingår i det som är avdragsgill och skattefri friskvård enligt Skatteverkets regler. En förutsättning är att behandlingen erbjuds alla anställda och att massagen sker på arbetsplatsen, hos friskvårdsföretaget eller på ett gym eller liknande.

Vad gäller för dig som arbetsgivare?

Du som arbetsgivare bokar företagsmassage och ser till att vi har lokaler att arbeta i och erbjuder personalen detta som en skattefri förmån. Vi ser till att det är samma massör som kommer varje gång. Varje arbetspass är på max 6 timmar, vilket motsvarar 12 behandlingar. Kostnaden är avdragsgill för dig som arbetsgivare.

Ring 0704-852818 eller mejla boka@halsopigg.se för att boka kostnadsfritt möte för att se vilka behov och önskemål ni har. Pris enligt offert.

Välkommen!