Om mig

Caroline Brusman Daleklev

Certifierad massageterapeut, yogalärare, kostrådgivare & löpcoach

Jag heter Caroline och jag driver friskvård och hälsoföretaget Hälsopigg. Jag är 45 år och bor med min familj i Ekängen, strax utanför Linköping. Jag älskar att träna och röra på mig och min dröm är att inspirera till att få så många som möjligt att  göra hälsosamma val och vara starka genom livet.

Redan i gymnasiet började tränings och kostintresset att gro. Efter skolan åkte jag som aupair till Florida där jag bl a utbildade mig till träningsinstruktör för AFAA, Aerobics and Fitness Association of America. När jag kom hem höll jag under några år aerobicsklasser på olika gym i Linköping. Senare i livet blev löpningen roligare och det är så enkelt att bara snöra på sig skorna och sticka ut en stund! När vi är ute och reser tar jag alltid med mig löparskorna och springer runt i städerna för att inspireras och se så mycket jag kan. En kul utmaning att springa en timme på nya ställen medans mannen tar en tupplur på hotellet eller stugan =)

Då jag tränat i stort sätt hela mitt liv har jag också känt att stelheten har begränsat mig. En kompis tog mig med på yoga en solig sommardag och då blev jag fast! Vilka underverk den gjorde! Både för kroppen men också för knoppen. Några år senare började jag hålla klasser i Ekängen och nu firar Hälsopigg redan 3 år!! Men pandemin har sista månaderna stoppat våra fysiska träffar men jag längtar massor tills vi kan ses på klasserna igen, förhoppningsvis går vi tillbaks till ett mer normalläge i höst.

Under yogaubildningen läste vi mycket anatomi och det väckte min lust att lära mig mer om kroppen. Förutom att hålla yogaklasser och ge deltagarna ökad rörlighet och styrka ville jag kunna hjälpa på ett ännu djupare plan så då läste jag till Friskvårdsmassör. Under 2020 läste jag vidare till certifierad massageterapeut.

Jag har förutom träning också ett stort intresse för att laga god och nyttig mat och delar med mig av mina kunskaper under kostrådgivningar men även lite tips i bloggen och på Instagram. 

Välkommen att boka tid för den tjänst som passar dig inom kostrådgivning, löpcoaching, yoga och massage.

Varma hälsningar

Caroline

 

Utbildningar:

Certifierad Massageterapeut, Bergqvist Massage och friskvårdsutbildningar

Diplomerad Friskvårdsmassör, Bergqvist Massage och friskvårdsutbildningar

200h certifierad Hatha och vinyasa yogalärare, Everyday Yogaschool 

50h Yinyoga utbildning på Studio Flow för Johanna Alvin

50h Linjering & Assistering, Everyday Yogaschool

Certifierad Kostrådgivare, Bergqvist Massage och friskvårdsutbildningar

Diplomerad Barnyogalärare för Barn i Balans samt Barnyoga.com

Certifierad löpcoach för Urban Tribes  samt Konditionsidrott på Bosön

Yoga for Athletes – Yoga för dig som tränar för Monika Björn

CSV Core Strength Vinyasayoga för Karin Thyr

 

 

Certifikat 2 Kompetensutvecklad och kvalitetssäkrad yogalärare hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kvalitetssäkrad massör hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund