Spabehandlingar

Ljuvliga och lyxiga behandlingar för ansikte och kropp

Hälsopigg jobbar med sköna kvalitétsprodukter från Comfortzone. 

Här kan du välja mellan ansiktsbehandling som återfuktar på djupet eller som har en reparerande och lugnande effekt på ansikte, hals och dekolltage. 

Kroppsbehandlingen Body Strategist Deep Body Renewal är en utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning.  Den avslutande massagen med D-age cream har en antioxidativ och uppstramande effekt på huden.

Recovery touch ansiktsbehandling

En djupt återfuktande och lystergivande behandling för alla hudtyper.

Idealisk för uttorkad och fuktfattighud och den lämnar huden spänstig och den motverkar förtidigt åldrande. Du väljer Om du vill ha en återfuktande- eller närande och reparerande ansiktsmask. Efter rengöring görs en hudanalys och behandlingen att anpassas sedan med produkter som hjälper din hy på bästa sätt. Behandlingen inleds med Tranquility ritual med aromaessenser.

Dubbel rengöring

Scrub, serum, ansiktsmask och dagkräm

Hydra memory penselmassage

Avslutas med en ljuvlig Recovery Touch ansiktsmassage

Pris: 749 kr

Body Strategist Deep Body Renewal

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning.

En omfamnande och djupt avkopplande upplevelse som ger en fullständig omvandling av hud och vävnader. Idealisk för hud som behöver fukt och elasticitet. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud. Behandligen inleds med en Tranquility ritual med aromaessenser.

Kroppspeeling

Applicering av Body Strategist oil

Avkopplande kroppsmassage med D-age creame som ge huden spänst och föryngring genom effektiv uppstramning, antioxidanteffekt, elasticitetsgivande och närande verkan.

Pris: 749 kr

Boka din under ”Boka tid”

Varmt välkommen!