Yinyoga på Studio Flow

Har varit på en superskön och givande yinyoga utbildning på Johanna Alvins yogastudio ”Studio Flow” i Göteborg.

Kursen pågick i fyra dagar och under de dagarna pratade vi om yingogans historia, varför yinyoga är bra, fascia, meridianer och energier och mycket mer. Varje dag började med en 60 minuters yinyoga klass, fantastiskt skönt! Kommer ihåg när jag gick på min 200 timmars utbildning och vi började varje dag med en 60 minuters klass. Det var såå svettigt och tufft (vi fick ha med svetthanddukar och ombyten =) så att komma till de här morgonklasserna var helt fantastiskt gött. Tänk dig att under en timme få sitta eller ligga uppfluffad på bolster och filtar och bara vara… Yinyoga är mitt nya bästa!


Även om jag saknade familjen och längtade hem så kändes det tråkigt att kursen var så kort. Hade lugnt kunnat vara där en vecka till!

Nu väntar jag på de bolster och klossar jag har beställt hem till mina yogisar i Ekängen, så nu ser jag fram emot att hålla sköna yinyogaklasser i Bärsstadskolan!

Om du vill komma och prova yinyoga finns det drop in på torsdagar 17.45-18.30, 65 kr. Ta med din egen yogamatta och kom!

Anmäl dig gärna till boka@halsoligg.se eller skicka ett sms till 0704-852818.

Med värme Caroline