PT yoga – Personlig yoga

Oavsett om du vill öka din rörlighet, bli starkare, smidigare, bli en bättre idrottare, finslipa på teknik och få assistering eller minska stress så passar personlig yoga dig. Vi utgår från din unika situation där du är, i dig själv och din praktik och i livet här och nu och det gör att du tar dig framåt, steg för steg utan distraktion. Du kanske är nybörjare på yoga, men känner dig inte riktigt bekväm att ta dig till en yogastudio eller har svårt att hitta klasser på tider som passar då är detta något för dig!

Personlig yoga kan utföras i ditt hem, i mitt hem i Ekängen strax utanför Linköping eller i bokad lokal.

Har du barn som du vill ha med dig till din PT-timma går det bra, mindre barn kan roas vid sidan av eller inkluderas i träningsgemenskapen, kanske som en extra tyngdutmaning.

PT yoga erbjuds till enskilt men även tillsammans med din partner eller vän i duo klass, d.v.s. 2 personer.

Vi börjar med ett gratis konsultationsmöte, där vi går igenom dina/era önskemål och vad du/ni vill få ut av yogan. Jag guidar dig/er sedan genom klasserna mot de mål som du/ni har satt upp.


Pris:

395 kr 60 minuter

295 kr 45 minuter

Erbjudande: 5 tillfällen à 60 minuter 1750 kr

Erbjudande: 5 tillfällen à 45 minuter 1295 kr

Duo:   

345 kr per person 60 minuter

245 kr per person 45 minuter

Bokning:

Om du är nyfiken på om personlig yoga/träning något för dig skicka ett mejl till boka@halsopigg.se eller ring 0704-852818. Du kan även boka via https://boka.se/yogaekngen/info.

Innan vår första klass kommer du få ett formulär mejlat till dig där du beskriver närmare om dina mål, din yogapraktik idag mm för att vi ska kunna utforma klassen på bästa sätt utefter dina behov och önskemål.

Reseersättning tillkommer om vi ses i ditt hem om du bor längre än 1 mil utanför Linköping centrum.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Certifikat 2 Kompetensutvecklad och kvalitetssäkrad yogalärare hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund