Sommaryoga i Ekängen

Äntligen är det sommar och vi kan börja planera för utomhusyoga!

Ta gärna med en vän och kom på härlig sommaryoga på söndagskvällarna! En skön stund och välförtjänt egentid där du får släppa veckan som varit och boosta dig själv med ny energi eller ett lugn inför veckan som kommer. Yogaformen är hata yoga och du kommer även få möjligheten att få flöda med andetaget om du känner att det är din intention för den kvällen.

Hathayoga – Vi går igenom stående, sittande och liggande positioner där vi stannar upp en liten stund (flera andetag) i varje position. Vi avslutar klassen med skön shavasana.

Tid: Söndagar start 16/5 kl 17.30-18.30. Vi kör när väder och vind tillåter och när möjlighet ges. Håll utkik på Hälsopiggs blogg samt Facebooksida för mer information.

Plats: i skogsgläntan längst upp på Gurkvägen/till vänster om Rabarbervägen alternativt ÖSternäs badplats. Håll utkik på Haälsopiggs Facebooksida för mer information (plats kan variera beroende på väder och vind)

Pris: Drop-In 75kr, swish eller kontant

Anmälan: pga Coronarestriktioner är vi ändå begränsade med maxantal, så vänligen skicka ett sms till 0704-852818 när du vet att du ska komma.

Varmt välkommen!

Caroline