Yoga i Ekängen

Välkommen till vårterminen 2022!

Unna dig själv lite egentid och anmäl dig till vinterns efterlängtade fortsättning av yogaklasser!

Vill du under hösten få en starkare och rörligare kropp? Behöver du släppa på spänningar och oro och få en stund där du kan varva ner och bara få vara? 
Då är höstens yogaklasser något för dig! 

Yoga hjälper dig att skapa balans mellan kropp, själ & sinne. Den hjälper dig att stressa ner, bli smidig, stark och får en hållbar kropp som hjälper dig att prestera i vardagen och i din ”vanliga” idrott. 
Regelbunden yogaträning ökar förmågan att lära sig att lyssna inåt och ökar medvetenheten om vad som händer i kroppen och sinnet. Syftet med all yoga är att skapa balans för att uppnå och bibehålla en ökad medvetenhet, att du ska få en upplevelse av och upptäcka den du verkligen är.

Yinyoga – På tisdagar är det lugn yinyoga där vi håller varje position i 3-5 minuter. Det ger kroppen tid att mjukna och sinnet tid att stillas. Denna klass passar perfekt för dig som känner dig trött, orkeslös, har tankar som virvlar runt eller dig som behöver öka din rörlighet och stärka dina leder. 

Vinyasa – Onsdagar bjuder på yoga med lite mer styrka och här förflyttar vi oss mellan rörelserna med andetaget i fokus. Passar perfekt för dig som vill utmana dig lite, bygga styrka och rörlighet samtigt som du får höja pulsen lite. Grunden utgår från hathayogan men med mer lekande flöde.

Hathayoga – Söndagar har två likadana klasser och här kan du välja den tid som passar dig bäst. I Hathayogan håller vi varje position i några andetag och det ger dig tid att öka ditt fokus genom att känna in varje rörelse och anpassa efter din dagsform. Du släpper spänningar och får möjlighet att finna inre balans och lugn som du bär med dig även utanför yogamattan.

Start:  v 3 – v 14

Tisdagar – Yinyoga kl 18.00-19.00 Antal tillfällen: 11

Onsdagar – Vinyasa kl 19.00-20.00 Antal tillfällen: 11

Söndagar – Hathayoga kl 17.30-18.30 samt kl 18.30-19.30 Antal tillfällen: 9

Bonus: Du som bokar hel termin eller kombi erbjudande får delta utan kostnad (värde 395 kr) på onlineföreläsningen ”Lilla sömnskolan” torsdagen 24/3 2022 där vi kommer prata om tips på hur du med hjälp av kosten, träning och andra övningar kan få en bättre och skönare sömn.

Erbjudandet gäller för dig som anmäler dig före 31/12 2021.

Investering:

11 tillfällen á 60 minuter – 990 kr

Halv termin 5 tillfällen (v3-7) eller 6 tillfällen (v 9-14) – Del 1 – 450 kr , Del 2 – 540 kr

9 tillfällen á 60 minuter 810 kr

Kombi erbjudande 2 klasser/v (totalt antal tillfällen 20) – 1750 kr

Plats: 

Bärstadsskolan, Ekängen strax utanför Linköping

Drop in: 

I mån av plats. 95 kr, anmäla dig gärna till 0704-852818

Bokning av kursplats sker via mejl till boka@halsopigg.se

Betalning sker via faktura eller swish. Kvitto på betalningen skickas via mejl så du kan nyttja eventuellt friskvårdsbidrag. För dig som är medlem i Actiway eller Wellnet kan du köpa kursen där på Hälsopiggs idag och samtidigt och få din plats bokad.

Hoppas vi ses på yogamattan!

Välkommen !

Certifikat 2 Kompetensutvecklad och kvalitetssäkrad yogalärare hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund