Yogagames Göteborg 2018

Yogagames Göteborg 2018

I helgen var Yogagames i Eriksbergshallen i Göteborg och eventet och mässan pågick fredag till söndag. Då jag inte varit på någon yogamässa tidigare tänkte jag bara testa några pass och då fanns möjlighetetn till kostnadsfria drop-in pass!

Jag tog med min familj till Göteborg på lördagen och vi passade då på att gå på premiäröppningen på Liseberg. Det var superkul! Jag åkte hur många karuseller som helst så det blev faktiskt lite extra skönt att smita iväg från familjen tidigt på söndagsmorgonen och gå på några lugna yogaklasser och strosa runt i mässområdet.

Jag gick på två pass: Global Yoga in life med Lisa M Jagemark (länk till hemsida) och Global Yoga Mandala med Anna Kronlid (länk till hemsida)

Lisas tema var att se bortom sig själv och sitt jag och att vi alla är en del av något större. Vilka vanor, egenskaper och beteenden vill  du förändra?

Annas tema var Mandala. Mandala är sanskrit som betyder ungefär cirkel, hemlig cirkel eller centrum. Vi jobbade under klassen med fria rörelser och obrutna mönster. En väldigt härlig klass.

Fick en massa härlig inspiration till mina egna klasser som jag håller i Linköping, Ekängen.

 

En annan kul grej som hände var att när vi satt i bilen på väg hem ringde Nyttadesign.se och meddelade att jag hade vunnit en valfri produkt ur deras sortiment!! Helt sjukt! Har vunnit två saker redan i år och jag som aldrig vinner något, hahaha. Beställde ett grafitgrått yogabolster som jag hoppas kommer i slutet av veckan =)

Namaste

Caroline